Advocaten in Rotterdam

Haulussy The Law Company Advocaten in Rotterdam is een gerenommeerd en commercieel georiënteerd advocatenkantoor. Wij houden ons al meer dan 25 jaar bezig houdt met de advisering en begeleiding van ondernemingen en ondernemers met visie! Bij onze advisering laten wij ons altijd leiden door het belang van de cliënt. Deze visie heeft er toe geleid dat wij tal van bedrijven, klein en groot, bijstaan zowel Nederlandse maar ook buitenlandse bedrijven. Adviserend en als het moet keihard procederend! Maar altijd wel overwogen en in overleg met de cliënt.

Het kantoor

Het kantoor is met 4 ervaren advocaten en een ondersteunende staf overzichtelijk. We hebben daardoor korte lijnen. Door goede interne communicatie is een ieder op de hoogte van het reilen en zeilen van onze cliënten. Uiteraard is ons kantoor uitstekend geautomatiseerd. We maken we gebruik van alle mogelijke IT tools zodat we efficiënt kunnen werken. Opdrachtbevestigingen versturen en het ondertekenen daarvan verlopen digitaal. Bij betaling van onze declaraties kunt u gebruik maken van Ideal. Hierdoor  verloopt betaling veilig en snel.

Digitaal cliëntendossier

Als een van de weinige advocatenkantoren maken wij gebruik van een digitaal cliëntendossier. Via een (beveiligde) webportaal kunt u de voortgang van uw dossier volgen.  En dat 24/7. U kunt alle stukken downloaden voor uw eigen administratie.

Kennis

Op grond van de regels van de Nederlandse Orde van Advocaten moeten advocaten minimaal 20 opleidingspunten per jaar behalen. Uiteraard voldoen we aan deze vereiste. Sinds 1 januari 2019 moeten advocaten die op een bepaald rechtsgebied als specialist willen worden geregistreerd per jaar 10 opleidingspunten behalen. Ook hieraan voldoen onze advocaten.

Samenwerkingsverbanden

Het is onmogelijk om alles te weten. We vinden het belangrijk onze kennis te delen met collega advocaten en ook om met hen samen te werken. De samenwerking stelt ons in staat van elkaar te leren en ervaringen te delen.

Sinds 2013 hebben wij een samenwerkingsverband met mr. Eric O.A. Koekkoek, advocaat en belastingkundige in Rotterdam. Door deze samenwerking zijn wij in staat onze cliënten ook van fiscaal advies te voorzien.

We werken ook samen met het eveneens in Rotterdam gevestigd advocatenkantoor INHOUSE-LEGAL, specialisten arbeidsrecht. Door deze samenwerking zijn wij in staat op hoog niveau arbeidsrechtelijke diensten te verlenen.

Sinds 2015 werken we nauw samen met het kantoor van Dimarco & Partners in Milaan. Het kantoor is in Milaan een van de meest gerenommeerde advocatenkantoren. Het advocatenkantoor heeft dan ook een uitstekende reputatie. Aan het kantoor zijn meer dan 30 advocaten verbonden. De samenwerking stelt ons in staat onze cliënten te adviseren bij het zakendoen in Italië.

Sinds vele jaren werken we samen Jomec Business & Legal Consulting B.V.  Jomec richt zich op het begeleiden en adviseren van de Europese vestigingen van Chinese bedrijven. Door de knowhow van ons kantoor en dat van Jomec te combineren, zijn we in staat de Chinese cliënten optimaal te adviseren bij het zakendoen in Europa.

Internationale netwerken

Internationaal zijn we aangesloten bij twee verenigingen van onafhankelijke advocatenkantoren t.w. AEA International Lawyers Network en Justinian Lawyers. De bij deze netwerken aangesloten kantoren hebben kwaliteit hoog in het vaandel. De verenigingen stellen ons in staat voor u de juiste advocaat te vinden in welk land ter wereld dan ook.

Ons kantoor is een van de Founding Members van Metropole Alliance. een internationaal netwerk van advocaten, accountants, belastingadviseurs en consultants.

Rocket Lawyer

Ons kantoor is aangesloten bij het advocatennetwerk van Rocket Lawyer. Rocket Lawyer biedt juridische standaarddocumenten en wegwijzers online aan. Wij adviseren de leden van Rocket Lawyer bij het opstellen van de juridische documenten omdat geen enkele situatie gelijk is.

Inloopspreekuur 

U heeft een juridische vraag en u wilt antwoord van een deskundige advocaat? Meld u dan aan voor ons inloopspreekuur. Elke woensdagmiddag houden we van 13.30 uur tot 17.00 uur ons inloopspreekuur. Het maakt niet uit of u particulier bent of ondernemer. Wel vragen we u vooraf aan te melden. Het komt wel eens voor dat u door drukte wat langer moet wachten. We vragen uw begrip hiervoor.

Ja, ik meld mij aan. 

Missie en visie:

 • Wij streven er naar de beste te zijn op ons vakgebied.
 • Wij bieden de cliënt hoogwaardige kennis, expertise en oplossingen voor zijn problemen en behoeften.
 • Wij zoeken voor de cliënt altijd naar de beste oplossing.
 • Wij staan voor flexibiliteit, respect, eerlijkheid, openheid en integriteit in de benadering van onze cliënten en onze medewerkers.
 • Wij baseren onze adviezen op waarheid en feiten.
 • Wij dragen een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Met de mogelijkheden die ons geboden zijn, willen we de mogelijkheden van anderen helpen uitbreiden.
 • Wij werken als een team omdat ieders bijdrage van belang is in het succes van ons kantoor. Dat betekent dat we ons uiterste best doen om te luisteren naar elkaar vanuit een houding van respect, evenwicht en vertrouwen.
 • Wij beseffen dat ons menselijke potentieel de basis is van onze activiteiten en zijn er daarom zuinig op.
 • Wij vinden het uitermate belangrijk dat we met plezier ons werk doen en dat ook de privé-situatie positief beïnvloed wordt door onze manier van werken.
 • Wij zorgen voor regelmatige rust, reflectie en ontspanning.

We bellen u terug!

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.


  Openingstijden:

  8:30 tot 17:15 op werkdagen.

  Very good lawyer