Kim van Oosten

Kim van OostenKim Y. van Oosten LL.M.

Kim studeerde aan de Universiteit Utrecht en was tijdens haar studie werkzaam bij de Rechtswinkel Woerden e.o. Na het afronden van haar master Privaatrecht in 2010 was zij werkzaam bij advocatenkantoren in Alphen aan den Rijn en Waddinxveen. Sinds januari 2016 is zij werkzaam bij Haulussy The Law Company.

In haar praktijk houdt Kim zich vrijwel uitsluitend bezig met het familierecht en het huurrecht. Zij behandelt haar zaken met zorg en een groot invoelingsvermogen. Kim probeert cliënten zo goed mogelijk voor te houden wat er te verwachten valt en hecht veel waarde aan een heldere communicatie. Hoewel het soms de voorkeur heeft om een oplossing in der minne te bereiken, gaat zij een procedure bij de rechtbank absoluut niet uit de weg.

Kim staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd op de volgende rechtsgebieden:

  • Huurrecht (bedrijfsruimte en woonruimte);
  • Personen- en familierecht (echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen, jeugdbeschermingsrecht, ouderschap en erkenning).

Op grond van deze registraties is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen per geregistreerd hoofdrechtsgebied.

U kunt bij Kim terecht aan de Marten Meesweg 8-10 te Rotterdam of in overleg ook elders. Een eerste kennismakingsgesprek van 30 minuten is kosteloos.

E-mail: kvanoosten@advocaten.org

We bellen u terug!

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.


    Openingstijden:

    8:30 tot 17:15 op werkdagen.