Internationaal

Ons kantoor is op internationaal vlak bijzonder actief. We werken nauw samen met advocatenkantoren in Italië, Polen en op de Canarische Eilanden. In die samenwerkingsverbanden opereren we onder de namen Dimarco & Haulussy (Milaan),  Dudkowiak Kopec & Haulussy (Warschau) en H & M Abogados (Santa Cruz de Tenerife). Al vele jaren werken we samen met het Chinees juristenkantoor Jomec  International Lawyers met vestigingen in Rotterdam, Sjanghai en Beijing.  Het kantoor is gespecialiseerd in de M&A praktijk. Het kantoor adviseert vele (Chinese) bedrijven bij een fusie of overname.

Door kennis van de lokale markt zijn we in staat ondernemers te adviseren en hen bij te staan bij het ondernemen in het buitenland. 

Glenn Haulussy is vanaf 2005 tot 1 januari 2020 Vice President van AEA International Lawyers Network geweest.  Hij is daardoor  in staat de juiste advocaat in welk land dan ook ter wereld te vinden als een cliënt daarom vraagt.

Sinds begin 2018 maakt ons kantoor onderdeel uit van het internationale samenwerkingsverband Victims of Fraud. Het doel van het multidisciplinair samenwerkingsverband is slachtoffers van financiële fraude te adviseren bij het opsporen van de daders en gelden die de daders hebben ontvreemd. De leden van Victims of Fraud hebben in hun dagelijkse werkzaamheden ervaren dat fraudeurs steeds slimmer te werk te gaan bij het afhandig maken van geld van hun slachtoffers. De praktijken van de fraudeurs zijn veelal zgn. Piramide of Ponzi praktijken. U denkt dat u een hoog rendement ontvangt van uw rendement maar in werkelijkheid ontvangt u geld van een andere investeerder.

Bij het verbergen van het ontvreemde geld wordt door de fraudeurs gebruik gemaakt van belastingparadijzen. De inzet van privé rechercheurs is onontbeerlijk bij het opsporen van het ontvreemde geld. Uiteraard maken IT-specialisten onderdeel uit van het samenwerkingsverband. Kennis van IT en het internet is vereist bij de opsporing. Bezoek de website van Victims of Fraud voor informatie en/of als u slachtoffer bent geworden van financiële fraude. Vaak is er schaamte bij slachtoffers om hun verhaal te doen over hetgeen hen is overkomen. U kunt bij ons in alle rust uw verhaal vertellen en wij kunnen u vertellen wat wij voor u kunnen betekenen.

We bellen u terug!

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.


    Openingstijden:

    8:30 tot 17:15 op werkdagen.