Incasso

Voor elk bedrijf is cash flow belangrijk. De incasso advocaten van Haulussy The Law Company kunnen er voor zorgen dat uw openstaande vorderingen worden geïnd. Door middel van geavanceerde software kunt u uw openstaande vordering in ons systeem invoeren. De incasso advocaten zorgen voor de rest. Facturen niet ouder dan 12 maanden incasseren wij op basis van no-cure no-pay. Met onze software kunnen wij ook uw volledige debiteurenbeheer verzorgen.

Het lukt helaas niet altijd op vriendelijke wijze uw openstaande vorderingen te innen. Dan is het noodzakelijk de stap naar de rechtbank te nemen. Procedures doen we facturen niet ouder dan 12 maanden tegen een vaste prijs. Zo weet u van te voren waar u aan toe bent.

BESLAGLEGGING

Wist u dat het vooraf beslag leggen (conservatoir beslag) heel effectief kan zijn om uw openstaande vordering te innen? Onze ervaring is dat als een beslag doel heeft getroffen de debiteur de vordering zal betalen. Uiteraard moeten de kosten van de beslaglegging wel in verhouding staan tot de openstaande vordering. We kunnen u de kosten per zaak voorrekenen zodat u een gedegen beslissing kunt nemen. Ook kunnen we adviseren waarop u beslag kunt leggen.

GRIFFIERECHTEN

Onderdeel van de kosten van een procedure zijn griffierechten. Deze kosten moeten aan de rechtbank worden betaald bij inschrijving van de procedure. Als de debiteur wordt veroordeeld tot betaling van de vordering moet de debiteur ook de griffierechten vergoeden.

Facturen niet ouder dan 12 maanden incasseren wij op basis van no-cure no-pay. Bel ons of stuur ons een e-mail Neem contact met ons op als u meer wilt weten.

 

We bellen u terug!

Laat uw telefoonnummer achter, dan bellen we u zo spoedig mogelijk terug.


    Openingstijden:

    8:30 tot 17:15 op werkdagen.